Vad är lashlift?

Lashlift är en skönhetsbehandling som går ut på att man ger ögonfransarna en böj som håller i sig i ungefär 6–8 veckor. Det är ett mycket bekvämt alternativ som innebär att du slipper att använda dig av en fransböjare varje dag för att få fina fransar. Om du vill göra dina ögonfransar extra framträdande kan du även färga de i samband med att du gör ett lashlift.

Vi lär dig hur man gör

Är du nyfiken på att lära dig hur lashlift fungerar och hur man gör det? I så fall är du varmt välkommen att vända dig till oss för att gå vår utbildning i just detta. I vår lashlift utbildning kommer du att få lära dig allt du behöver veta för att själv kunna arbeta med det.

Lashlift är dessutom inte det enda som vi lär ut. Hos oss kan du bland mycket annat även lära dig hur man gör browlift. Browlift är en behandling som ger dina ögonbryn ett mer fylligt och definierat utseende. Även när det gäller denna behandling använder vi oss av produkter från Elleebana, ett av skönhetsbranschens ledande namn.

Vi är baserade i Kärrtorp

Du finner vår salong och skola i Kärrtorp, Stockholm. Vi tar emot kunder och elever från alla delar av landet. Som ett kvitto på att vi är en pålitlig och seriös aktör som vet vad vi sysslar med är vi medlem i Svenska Estetikers Yrkesförbund, eller SEYF som det förkortas. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss redan idag!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify