Hey Good Looking AB

Varmt välkommen till oss på Hey Good Looking AB! Vi är en skönhetssalong som även erbjuder olika typer av utbildningar. Vi är medlemmar i SEYF, Svenska Estetikers Yrkesförbund. Detta är ett kvitto på att vi är en pålitlig aktör som du kan lita på. Tveka därför inte på att vända dig till oss redan idag om du är intresserad av någon av våra tjänster!

Åse Enbom

Bakom Hey Good Looking AB står Åse Enbom. Åse är diplomerad nagelterapeut sedan 2013 och diplomerad fransstylist sedan 2014. Hon har även gått grundutbildningar och vidareutbildningar i spraytan, lashlift, brow henna, browlift och microblading. Sedan 2015 är hon lärare för Fransstylisterna och har tävlat i både naglar och fransar. 2017 kom hon på fjärdeplats i SM för både naglar och fransförlängning. Vid SM i fransförlängning 2019 fick hon domarens specialpris för bästa lashdesign.

Vår övriga personal

Vår övriga personal här på Hey Good Looking AB består av Angelica Sörensson, Mandana Entehgami och Tetiana Cherkas. Angelica är diplomerad nagelterapeut sedan 2018 och certifierad lashliftstylist sedan 2019. Mandana är diplomerad franstylist sedan 2020 och är även certifierad i trådning och lashlift. Tetiana är diplomerad laserterapeut och skönhetsterapeut.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify