Vårt serviceutbud

I vårt serviceutbud ingår bland annat tjänsterna nedan.

img

Lashlift utbildning

Hos oss kan du gå en lashlift utbildning där vi använder oss av produkter från Elleebana. I denna utbildning ingår både teori och praktik där du får öva på en modell. Kursen pågår i ungefär sex timmar och kostar 4500 kr. I priset ingår det ett startkit för 1700 kr som innehåller flera olika produkter från Elleebana.

img

Browlift utbildning

En annan av de utbildningar som vi erbjuder är vår browlift utbildning. Även för denna utbildning använder vi oss av produkter från Elleebana. Precis som vår utbildning i lashlift kräver den inga förkunskaper, pågår i ca sex timmar och kostar 4500 kr. Av dessa sex timmar består ungefär en timme av praktik där du får öva på en modell.

img

Utbildning i singel- och volymfransar

Ytterligare en utbildning som vi erbjuder är den i singel- och volymfransar. Närmare bestämt kan du välja mellan två olika varianter av denna kurs. Den ena varianten är Singel & Volym som pågår i 4+1+1 dagar och vars pris är 22 000 kr inklusive ett startkit. Den andra varianten är Singel, Volym & LashLift som pågår 4+1+1+1 dagar och kostar 25 000 kr, också detta inklusive ett startkit.

img

Skönhetsbehandlingar

När det kommer till själva salongsdelen av vår verksamhet erbjuder vi flera olika typer av skönhetsbehandlingar. Det rör sig närmare bestämt om browlift, andra behandlingar för fransar och bryn inklusive lashlift, manikyr, nagelförlängning och nagelförstärkning, spraytan, sockervaxning, trådning och permanent hårborttagning.